• Waluta: PLN
  • zmień

Waluta:

Dodano produkt do koszyka

« Kontynuuj zakupy Przejdź do koszyka »

UCIERANE CIASTO Z BRZOSKWINIAMI I BORÓWKAMI

Stan produktu: nowy

Koszty dostawy:

  • kurier 1/2 palety przedpłata 62.00 zł brutto
  • kurier 1/2 palety pobranie 68.00 zł brutto
  • Przesyłka kurierska - przedpłata 18.00 zł brutto
  • Przesyłka kurierska - za pobraniem 24.00 zł brutto
  • Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
Opis produktu

ŹRÓDŁEM PRZEPISU JEST BLOG KULINARNY: http://www.mojkulinarnypamietnik.blogspot.com/2011/08/ucierane-ciasto-z-brzoskwiniami-i.html

 

Ucierane ciasto z brzoskwiniami i borówkami:

 

składniki:

 

* 140 g miękkiego masła

* 140 g cukru

* 3 duże lub 4 małe jajka

* 150 g mąki pszennej

* 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia

* 3 średnie brzoskwinie i 5 łyżek borówek amerykańskich

* cukier puder do posypania

 

przygotowanie:

 

Owoce umyć, osuszyć.

Brzoskwinie pokroić w cząstki.

Miękkie masło utrzeć w miskerze z cukrem na gładką masę.

Następnie cały czas miksując dodawać po jednym jajku, potem po 2-3 łyżki mąki przesianej z proszkiem do pieczenia.

Gdy składniki się połączą jest gotowe i można przełożyć do małej blaszki wyłożonej papierem do pieczenia (ok. 23x23 cm).

Na wierzch ułożyć owoce.

Piec w 170°C przez 40 minut.

Po upieczeniu wyjąć odstawić do ostygnięcia i posypać cukrem pudrem.

 
 
Smacznego!

 

ŹRÓDŁEM PRZEPISU JEST BLOG KULINARNY: http://www.mojkulinarnypamietnik.blogspot.com/2011/08/ucierane-ciasto-z-brzoskwiniami-i.html

Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Polecenie produktu: UCIERANE CIASTO Z BRZOSKWINIAMI I BORÓWKAMI
Zapytaj o produkt

Produkty podobne

Szybki kontakt
Kontakt telefoniczny możliwy od poniedziałku do piątku w godzinach
8.00 - 16.00
Zadzwoń: 
Dorota Pawlak: 603 912 258

E-mail:
 
sklep@naszekrzewy.pl
X Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu mechanizmu cookie w Twojej przeglądarce.